Extreme Banana Nut Pâine
Extreme Banana Nut Pâine necesită în jurul valorii de 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 459 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, banane prea coapte, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o masă ieftină de dimineață. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Extreme Banane Pâine Makeover, Afine Banane Nuci Coapte Fulgi De Ovăz, și Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi de pâine de 9x5 inch.
Cerneti faina, sarea si bicarbonatul de sodiu intr-un bol mare. Într-un castron separat, amestecați împreună untul sau margarina și zahărul până se omogenizează. Se amestecă bananele, ouăle și nucile până se amestecă bine.
Se toarnă ingredientele umede în amestecul uscat și se amestecă doar până se amestecă. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi.
Coaceți timp de 60 până la 70 de minute în cuptorul preîncălzit, până când un cuțit introdus în coroana pâinii iese curat.
Lăsați pâinile să se răcească în tigăi timp de cel puțin 5 minute, apoi întoarceți-le pe un suport de răcire și răciți complet. Înfășurați în folie de aluminiu pentru a păstra umezeala. În mod ideal, refrigerați pâinile timp de 2 ore sau mai mult înainte de servire.