Evergreen Punch

Evergreen Punch
Evergreen Punch ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Această rețetă face 50 de porții cu 65 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, apă, amestec de băuturi de lămâie-lime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Evergreen Frittata, Evergreen Amețit, și Decupaje Veșnic Verzi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă amestecul de băuturi de lămâie-lime și zahărul împreună într-un bol mare de pumn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă apă rece și suc de Ananas în amestecul de zahăr; se amestecă până se dizolvă zahărul și amestecul de băuturi. Se toarnă încet în ghimbir și se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
BeaBea
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Plutește linguri de șerbet de var în pumn chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
PunchPunch
VarVar
DificultateGreu
Gata În10 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista