Esponjado de Maracuya sau fructul pasiunii
Nevoie de o garnitură fără gluten? Esponjado de Maracuyan sau fructul pasiunii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 43 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de lapte condensat, apă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Paletas de Maracuyucro (inghetata cremoasa din fructul pasiunii), Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), și Lime Esponjado (Esponjado de Limmaxiln).
Instrucțiuni
Într-o oală mică adăugați apa și gelatina. La foc mediu se lasa sa fiarba aproximativ 2 minute sau pana se dizolva gelatina.
Puneți piureul de fructe de pasiune și laptele condensat într-un blender și amestecați timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați gelatina dizolvată în blender și amestecați încă 1 minute.In un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți smântâna grea timp de aproximativ 3 minute. Îndoiți frișca în amestecul de fructe de pasiune.Folosind un mixer electric bateți albușurile și zahărul într-un castron curat până se înțepenesc.
Adăugați jumătate din albușuri în amestec, împăturindu-le ușor pentru a le încorpora. Nu suprasolicitați amestecul.
Adăugați restul de albi și împăturiți amestecurile împreună.Puneți amestecul în pahare sau boluri individuale de servire și dați-l la frigider timp de aproximativ 5 ore sau peste noapte.
Se servește cu frișcă sau biscuiți graham tocați deasupra.