Elvis Italian
Elvis Italian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1137 calorii, 29G de proteine, și 66g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți pâine crustă, banane, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până răspândirea alune de ciocolata ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Alune Răspândit Cookie-Uri ca desert. Această rețetă este plăcută de 36 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza la grătar: Elvis Pizza (restaurantul italian al Colettei), The Fat Elvis, și Elvis Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați feliile de slănină una lângă alta pe o foaie de copt căptușită cu pergament; coaceți până la crocant, 15 până la 18 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Între timp, așezați bananele într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se omogenizează. Îndoiți mascarpone până când sunt combinate.
Întindeți un strat gros de ciocolată-alune întins pe 4 felii de pâine, apoi topiți fiecare cu 3 felii de slănină.
Întindeți amestecul de banane-mascarpone pe restul de 4 felii de pâine, apoi așezați deasupra pentru a face 4 sandvișuri.
Întindeți untul pe ambele părți ale sandvișurilor.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, dacă este necesar, gătiți sandvișurile pe fiecare parte până când GBD-maro auriu și delicios.
Fotografie realizată de Johnny Miller
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto