Eglefin învelit în prosciutto
Eglefinul învelit în prosciutto este o rețetă fără gluten, primară și pescatariană, cu 4 porții. O porție conține 311 calorii , 30 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 4,15 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă de la Taste of Home necesită șuncă de delicatese, roșii, sare și piper. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor la cupă de 53% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt pulpele de pui învelite în prosciutto , broccoli înveliți în prosciutto cu chipsuri de busuioc și eglefinul copt cu muștar picant .
Instrucțiuni
Puneți busuiocul, brânza și usturoiul într-un robot de bucătărie; acoperiți și pulsați până se toacă mărunt.
Adăugați nucile de pin, sarea, fulgii de piper și piperul; acoperiți și mixați până la omogenizare. În timp ce mixați, adăugați treptat 1/4 cană de ulei într-un jet constant. Încorporați roșiile.
Întindeți 1 lingură de pesto peste fiecare file; înfășurați cu o felie de prosciutto.
Așezați pe o tavă de copt unsă cu dimensiunile de 38 x 25 x 2,5 cm și ungeți cu uleiul de măsline rămas.
Coaceți la 200°C timp de 10-15 minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță.