Durere Perdu
Durerea Perdu este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de coniac, pâine, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Durere Perdu, Durere Perdu, și Durere Perdu.
Instrucțiuni
Aduceți laptele la fiert într-o cratiță mică.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 cană de zahăr și coniac.
Așezați feliile de pâine într - un singur strat într - o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch.
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine și se lasă să stea 10 minute.
Scurgeți excesul de lapte.
Bateți gălbenușurile de ou până se îngroașă și se colorează lămâia.
Adăugați 2 linguri de zahăr și coaja de lămâie, bătând bine. Bateți albușurile (la temperatura camerei) până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de gălbenuș de ou.
Se întinde uniform amestecul de ouă peste pâine; lăsați să stea 30 de minute.
Topiți 2 linguri de unt și 1 lingură de untură într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Ridicați feliile de pâine, pe rând, cu o spatulă și puneți-le în amestecul de unt fierbinte. Gatiti 2 pana la 3 odata pana se rumenesc, intorcand o data.
Scoateți-l pe un platou și păstrați-l la cald. Repetați procedura cu feliile de pâine rămase, adăugând unt și untură, după cum este necesar.
Combinați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoară; se presară peste felii de pâine.