Duminică După-Amiază Coaste De Rezervă Gătite Lent

Duminică după-amiază coaste de rezervă gătite lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $24.79 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 2976 calorii, 493g de proteine, și 91g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr brun, suc de lămâie, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Duminică După-Amiază Coaste De Rezervă Gătite Lent, Duminică carne de vită pentru Weeknights aceasta este o alternativă de luni până vineri la coaste de rezervă, și Coaste De Rezervă Pentru Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați coastele într-o oală mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Aduceți coastele la fierbere și fierbeți timp de 45 de minute.
Scurgeți apa și lăsați coastele deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu până când uleiul strălucește și rumeniți coastele pe toate părțile, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Scoateți coastele și turnați bulionul de vită, ketchup, zahăr brun, suc de lămâie, oțet, sos Worcestershire, sos de soia, fulgi de ardei roșu, condimente de fructe de mare, ceapă uscată, nucșoară și sare și piper. Se amestecă ingredientele până când sosul a dizolvat orice bucăți de aromă maro de pe fundul tigaiei. Aduceți sosul la foc mic la foc mediu-mic și transferați coastele înapoi în sos.
Înveliți coastele cu sos, acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic până când carnea este foarte fragedă și cade de pe oase, aproximativ 3 ore.