Dulceata De Bacon
Gemul de slănină este un fără gluten și fără lactate condiment. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 303 calorii, 7g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 464 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, zahăr brun, cafea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bacon și gem de whisky, Gem De Cireșe, și Gem De Piersici Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau cuptor olandez, gătiți slănina la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată și slănina se rumeneste ușor, 10 până la 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie; adăugați ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă cafeaua, oțetul, zahărul brun și siropul de arțar. Aduceți la fierbere, amestecând și răzuind bucățile rumenite din tigaie cu o lingură de lemn, aproximativ 2 minute.
Adăugați slănină și amestecați pentru a combina.
Reduceți căldura la foc mic și gătiți neacoperit, amestecând ocazional, până când lichidul este siropos, 1 până la 1 1/2 ore.
Se transferă într-un robot de bucătărie; pulsează până se toacă grosier.
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider într-un recipient etanș până la 4 săptămâni.