Dressingul de maioneză din borcan gol al bucătarului John

Dressingul cu maioneză la borcan gol al bucătarului John necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 6 porții, cu 85 de calorii , 0 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Dacă aveți la îndemână ierburi de Provence, sare și piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Câteva persoane au apreciat foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Allrecipes are 18 fani. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și whole 30. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Southern Hoppin John , Tuxedo Brownie Re-Make (Adaptat de la A Pampered Chef) și Southern 7 Layer Salad in a Mason Jar .
Instrucțiuni
Puneți usturoiul, pătrunjelul, cimbrul, arpagicul verde, oțetul de vin alb, uleiul de măsline, sarea, piperul negru, ardeiul cayenne și ierburile de Provence într-un borcan de maioneză aproape gol, care conține cel puțin o lingură de maioneză.
Acoperiți borcanul de maioneză cu capacul și agitați energic până când maioneza se combină cu ingredientele dressingului pentru a obține un dressing cremos, aproximativ 2 minute.
Se toarnă într-un vas de servire.