Dovlecei prăjiți și ceapă roșie cu Tahini și Za ' atar din Ierusalim

Dovleceii prăjiți și ceapa roșie cu Tahini și Za ' atar din Ierusalim necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 357 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ceapă, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 394 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 99%. Încercați Dovlecei prăjiți și ceapă roșie cu Tahini și Za ' atar, Dovlecei prăjiți cu Rodie și Tahini, și Vinete prăjite și dovlecei de nucă cu sos Tahini-iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 buc. f / 240 buc. C.
Puneți dovleceii și ceapa într-un bol mare de amestecare, adăugați 3 linguri de ulei, 1 linguriță de sare și puțin piper negru și aruncați bine.
Se întinde pe o foaie de copt cu pielea orientată în jos și se prăjește la cuptor timp de 30 până la 40 de minute, până când legumele au căpătat o anumită culoare și sunt fierte. Urmăriți ceapa, deoarece acestea ar putea găti mai repede decât dovleceii și trebuie îndepărtate mai devreme.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Pentru a face sosul, așezați tahini într-un castron mic împreună cu sucul de lămâie, apa, usturoiul și 1/4 linguriță de sare.
Bateți până când sosul are consistența mierii, adăugând mai multă apă sau tahini, dacă este necesar
Se toarnă restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mică și se pune la foc mediu-mic.
Adăugați nucile de pin împreună cu 1/2 linguriță de sare și gătiți timp de 2 minute, amestecând des, până când nucile se rumenesc.
Scoateți de pe foc și transferați nucile și uleiul într-un castron mic pentru a opri gătitul.
Pentru a servi, întindeți legumele pe un platou mare de servire și stropiți peste tahini.
Presărați nucile de pin și uleiul lor deasupra, urmate de za ' atar și pătrunjel.