Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii Delicata umpluți cu Kale la cuptor. Această rețetă face 4 porții cu 991 calorii, 45g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $6.98 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 425 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați pesmet proaspăt, cimbru, praz și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Kale și quinoa-umplute Delicata Squash, Supă de pui cu dovlecei Delicata și Kale, și Salată De Dovlecei Delicata Cu Kale Și Fasole De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. frecați dovleceii cu 1 lingură de ulei și condimentați ușor cu sare și piper, apoi așezați pe o foaie de copt. Dacă jumătățile de dovlecei nu stau plate pe foaia de copt, folosiți un cojitor de legume pentru a tăia o fâșie sau două departe de fund pentru a le permite să stea plate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți până când carnea începe să devină fragedă și un cuțit de tăiat introdus arată doar puțină rezistență, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Între timp, pregătiți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare, cu fundul greu, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați merele și prazul și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Se amestecă usturoiul, stafidele și cimbru. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand parfumati, 1 pana la 2 minute. Reduceți căldura la mediu, adăugați kale, acoperiți tigaia și gătiți, amestecând ocazional, până când kale este în mare parte ofilit, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați amestecul într-un castron mare și lăsați să se răcească ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați brânză de vaci, ouă, pesmet și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Se amestecă bine.
9
Scoateți dovleceii din cuptor și împărțiți umplutura uniform între 4 jumătăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Presărați dovleceii cu pesmet suplimentar și parmezan și punctați fiecare jumătate de dovlecei cu 2 cuburi de unt. Dacă aveți resturi de umplutură, coaceți-o într-un vas uns alături. Reveniți la cuptor și coaceți până când dovlecelul este fraged și umplutura se rumeneste frumos, încă aproximativ 30 de minute.