Dovleac umplut cu nuci și fructe
Dovleceii umpluți cu nuci și fructe ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 119 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, dovlecei de ranuncul, cereale de bază de 4 circulari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bare de Granola cu fructe și nuci masticabile, Parfaits de fructe tropicale cu bici de nuci de vanilie, și Plăcintă Plină De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Tăiați dovleceii în sferturi; îndepărtați semințele și fibrele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în sus, într-un vas de copt dreptunghiular uns, de 13x9x2 inci.
Presărați sare peste dovlecei.
Se toarnă apă în vasul de copt până la 1/4 inch adâncime. Acoperiți și coaceți 40 până la 50 de minute sau până se înmoaie.
Se amestecă untul, cerealele și coaja de portocală; lingură în dovlecei.