Dovleac de nucă cu Chile verde și semințe de muștar
Butternut Squash cu Chile verde și semințe de muștar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de muștar maro, dovlecei de nucă, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Dovlecel prăjit cu condimente dulci, tei și Chile verde, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și Supă de dovleac cu semințe condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați uleiul și semințele de muștar într-o tigaie mare. Gatiti la foc mediu-mare, acoperit, pana cand semintele termina de popping, aproximativ 1 minut.
Adăugați usturoiul și chile și gătiți, amestecând, până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 1 minut.
Adăugați dovlecei și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați 1/2 cană de apă, acoperiți și gătiți până când dovlecelul este fraged la mușcătură, 20 până la 25 de minute.
Presărați sare după gust și garnisiți cu coriandru dacă doriți.