Dovleac De Ghindă La Cuptor Auriu
Dovleceii de ghindă la cuptor auriu necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 239 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de portocale, coniac, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Dovleac De Ghindă Aurie Cu Salvie Și Miere, Dovleac De Ghindă Copt De Două Ori, și Dovleac De Ghindă La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Topiți 1 lingură de unt într-un vas de copt de 9x13 inch. Se acoperă uniform tigaia cu unt topit.
Într-o cratiță, amestecați restul de unt, zahăr brun, concentrat de suc de portocale congelat și coniac . Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Așezați jumătățile de dovlecei tăiate cu fața în jos în vasul de copt și coaceți 30 de minute sau până când sunt ușor străpunse cu un cuțit. Întoarceți dovleceii și stropiți cu sosul. Continuați să coaceți 15 minute. Se răcește ușor înainte de servire.