Dip de vinete și năut cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați vinetele și nautul cu mentă. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână năut, ulei de măsline, mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curry de năut și vinete cu chutney de mentă, Dip De Vinete Afumate, și Dip De Vinete Afumate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele); înfășurați în folie.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute și răciți 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
În timp ce usturoiul se prăjește, așezați vinetele, tăiați părțile în jos, într-o tigaie.
Adăugați apă la o adâncime de 1/4 inch.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până se înmoaie și răciți 10 minute.
Răzuiți pulpa din piei de vinete; aruncați piei.
Așezați vinetele, pulpa de usturoi, semințele de susan și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; procesați până la netezirea părților laterale ale bolului.