Dijon Arțar Glazurate Spirala Sunca

Dijon Arțar Glazurate Spirala Sunca
Dijon Maple glazurate spirala sunca este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 1083 calorii, 88G de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, cornichons, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Varză de Bruxelles glazurată de arțar și Dijon, Varză De Bruxelles Glazurată De Arțar-Dijon, și Șuncă Spirală Glazurată Cu Miere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați șunca într-o tigaie și turnați aproximativ 3/4 cană de apă în fundul tigaiei. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 oră și 40 de minute sau până când este încălzit, moale și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Bateți toate ingredientele împreună într-o cratiță până se omogenizează și încălziți la foc mediu-mic până la mediu până la fierbere. Se fierbe timp de 2 minute și se scoate de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Când șunca este încălzită, îndepărtați folia de aluminiu și turnați sau periați glazura deasupra pentru a acoperi complet. Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întoarceți șunca la cuptor și gătiți, neacoperită, timp de 20 de minute sau până când glazura este caramelizată și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
5
Serviți cu fixările dorite.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista