Desert dulce și ușor de piersici
Dulce și ușor desert piersic ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 391 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână smântână, făină, piersici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Desert dulce și ușor de piersici, Skillet Peach Cobbler: Un Desert Ușor, Minunat, și Desert cu fructe de ciocolată dulce și ușor.
Instrucțiuni
Topiți 1/2 lingură de unt într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă piersicile, siropul de arțar și un vârf de sare împreună în untul topit; gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul este siropos, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți un vas de copt de 10x6 inci.
Se amestecă 1 cană plus 2 linguri de făină și 1/2 linguriță de sare împreună într-un castron. Puneți untul nesărat în amestecul de făină până când cocoloașele au dimensiunea mazării mici. Amestecați 2 linguri de smântână în amestec; amestecați până când aveți un amestec asemănător aluatului. Bateți aluatul în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Întindeți amestecul de piersici peste crustă într-un strat uniform.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul, 3 1/3 linguri smântână și 2 linguri făină împreună într-un castron mic; se toarnă uniform peste stratul de piersici. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 35 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și continuați să coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească ușor înainte de a servi cald.