Cinnamon Roll desert necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 256 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți stafide, ou, drojdie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cinnamon Roll Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, {Aragaz lent} Fondue rulou de scorțișoară cu rulouri miniaturale de scorțișoară de 20 de minute, și Rulouri De Desert Cu Migdale-Fistic.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti ruloul, dizolvați drojdia și 1 linguriță de zahăr granulat în 1/4 cană de apă caldă într-un castron mic; lăsați amestecul de drojdie să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
3 Căni De Nectar De Pere
șuncă Complet Fiartă, Tocată
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Puneți făina de tort în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Combinați 2 căni de făină de tort, 1/2 cană de zahăr granulat și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Făină De Tort
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați lapte cald și ou; bateți cu un mixer la viteză medie-mică timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați amestecul de drojdie și bateți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Complet Fiartă, Tocată
6
Adăugați restul de 1 cană de făină de tort și bateți timp de 1 minut. Lingurați ușor făina universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 cană de făină universală pentru a forma un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Tort
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Presărați suprafața aluatului cu stafide. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină universală rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos. Împărțiți în 3 bucăți. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Combinați zahărul brun, scorțișoara și cacao într-un castron mic. Lucrând cu o porție de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), rulați aluatul într-un dreptunghi de 16 x 6 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Hârtie De Orez
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
10
Periați suprafața aluatului cu 1 lingură de unt și presărați cu o treime din amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
11
Rulați bine, începând cu o margine lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura și se termină pentru a sigila. Repetați procedura cu aluatul rămas, untul și amestecul de zahăr brun. Împletiți cele 3 role, ciupind capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
12
Așezați panglica într-o tigaie cu arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit, formând un inel. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
13
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Descoperiți aluatul și coaceți la 350 timp de 25 de minute. Acoperiți ușor cu folie; coaceți 20 de minute sau până când se rumenesc și pâinea sună goală când este bătută. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Scoateți din tigaie; se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
16
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul pudră, crema de brânză și vanilia într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mică doar până se omogenizează. Se amestecă laptele fără grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Lapte Fără Grăsimi
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La Picior
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
17
Stropiți peste pâine. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.