Desert CR portocale cu sos de afine Rubin

Desert CR portocale cu sos de afine Rubin
Orange Cr desert cu sos de afine Rubin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, topping biciuit, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Desert cu cremă de fistic congelată cu sos de zmeură rubinică, Tort De Lire Sterline Cu Sos De Afine Rubin, și Souffl de nucă de cocos prăjită cu sos de afine roșu-rubiniu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 375 F. Spray 9-inch springform pan cu spray de gătit. Apăsați cracker firimituri uniform în partea de jos a tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se pune la frigider sau congelator până se răcește complet.
4
Între timp, într-o cratiță medie, amestecați afine, zahăr, amidon de porumb și apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 până la 15 minute sau până când apar afine, amestecând ocazional. Se răcește 15 minute. Se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
În cratiță mică, amestecați gelatina și sucul de portocale; lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Puneți cratița la foc mic; se amestecă până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
În recipientul blenderului, puneți iaurtul și coaja de portocală; se amestecă până se omogenizează. Cu blenderul care rulează, adăugați amestecul de gelatină. Acoperiți; amestecați la viteză mare timp de 15 până la 20 de secunde sau până când sunt combinate. Lingură în castron mediu. Amestecați ușor toppingul biciuit. Lingură și se întinde ușor peste crusta răcită. Dați la frigider 3 ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Bomboane RuntsBomboane Runts
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Pentru a servi, rulați cuțitul în jurul marginii desertului; îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Tăiați desertul în pene; așezați pe farfurii individuale de desert. Se acoperă fiecare cu 2 linguri de amestec de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista