Degete de cartofi dulci la grătar cu Dip Curry

Degete de cartofi dulci la grătar cu Dip Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați degetele de cartofi dulci la grătar cu Dip Curry. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 258 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare și piper, pudră ușoară de curry, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Degete De Cartofi Dulci La Grătar Cu Dip Curry, Usturoi de susan cartofi dulci la grătar cartofi prăjiți cu iaurt Curry Dip, și Degete de pui Cajun și cartofi prăjiți cu cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă maioneza, sucul de lămâie, ceapa și pudra de curry într-un bol și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți până când este gata de servit. (Dip poate fi făcută până la 2 zile în avans.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De CurryPudră De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
CeapăCeapă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Pregătiți un foc de cărbune, lăsați să ardă până la o cenușă cenușie și puneți grătarul la 8 până la 10 inci de cărbuni. (Sau preîncălziți un broiler și setați grătarul la 8 inci de sursa de căldură.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Tăiați cartofii dulci în jumătate transversal, apoi tăiați fiecare jumătate pe lungime și apoi în treimi pentru a forma degetele. Fiecare cartof ar trebui să producă aproximativ 12 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
CartofiCartofi
4
Puneți degetele într-un castron mare, adăugați ulei, sare, piper și cayenne. Aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Grătiți sau prăjiți degetele, rotind des, până când sunt parțial carbonizate și suficient de moi pentru a pătrunde ușor cu vârful unui cuțit, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuțitCuțit
6
Se scoate pe o farfurie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Se servește cald cu dip curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista