Decupaje De Ghimbir Mat

Decupaje De Ghimbir Mat
Decupajele de ghimbir mat sunt un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, zahăr, scurtare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Decupaje De Ghimbir Mat, Decupaje De Condimente Înghețate, și Decupaje De Unt Mat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați scurtarea și melasa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
MelasăMelasă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați toate ingredientele cookie rămase; se amestecă bine. Acoperiți cu folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore pentru o manipulare mai ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Se încălzește cuptorul la 350 F. pe suprafața bine făinată, se rulează aluatul la grosimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Tăiați cu tăietor rotund de prăjituri de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
5
Așezați 1 inch în afară pe foile de cookie-uri negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se coace la 350 buc.F. timp de 6 până la 9 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie. Se răcește 10 minute sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
În cratița de 2 litri, combinați apa și gelatina; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă zahărul;aduceți la fierbere completă. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 10 minute fără a amesteca. Temperatura ar trebui să citească 220 F. pe termometru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați zahăr pudră; bateți cu mixerul electric la viteză mică până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
10
Adăugați praful de copt și vanilia; bateți la viteză mică timp de 5 minute sau până când sunt lucioase și de consistență răspândită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
11
Răspândiți glazura pe partea inferioară a fiecărui cookie până la 1/8 inch de margini. Dacă doriți, decorați cookie-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Lăsați să stea până când glazura este setată înainte de depozitare, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista