Cuscus cu fistic și portocale
Cuscusul cu fistic și portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cuscus, sare, portocale mandarine în sirop și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Încercați Salată Frișcă Cu Portocale Și Fistic, Portocale macerate cu curmale și fistic, și Chard cu portocale de sânge și fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță medie; se amestecă cuscusul.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când bulionul este absorbit.
Scurgeți portocalele într-o strecurătoare peste un bol, rezervând 2 linguri de sirop.
Transferați cuscusul într-un castron mare; puf cu o furculiță. Se amestecă 2 linguri de sirop de portocale, suc de lămâie și următoarele 3 ingrediente.
Adăugați secțiuni portocalii rezervate și aruncați ușor.