Curry de porc și năut

Curry de porc și năut
Curry de porc și năut este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 300 de calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de ardei iute, zahăr muscovado, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Curry De Năut, Curry De Năut, și Curry De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați boabele de piper, fenicul, coriandrul și semințele de chimen și prăjiți-le timp de aproximativ 1 min, amestecând continuu, până când sunt parfumate. Sfat într-un mic robot de bucătărie cu pudră de ardei iute și turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți usturoiul în tigaie și prăjiți timp de 1-2 minute până când devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și oțetul în condimente și procesați într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Puneți carnea de porc într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați pasta și amestecați cu mâinile pentru a combina cele mai bune pentru a folosi mănuși de unică folosință, ca pete de turmeric. Se lasă la marinat 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
7
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Încălziți uleiul într-un vas ignifug și prăjiți ceapa până când începe să se coloreze. Creșteți căldura la mare, adăugați carnea de porc și prăjiți, amestecând des, timp de aproximativ 10 minute până se întunecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
9
Adăugați ardeii, roșiile și zahărul și gătiți încă 10 minute până când roșiile s-au redus și pasta se agață de carne. Se amestecă năutul și bulionul. Puneți capacul, aduceți la foc mic, apoi dați la cuptor pentru aproximativ 1 oră până când carnea este fragedă și sosul se îngroașă. Mâncați imediat cu orez sau răciți înainte de congelare în loturi timp de până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista