Curry de porc și năut

Curry de porc și năut
Curry de porc și năut este un fel principal care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 300 de calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 51 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de ardei iute, zahăr muscovado, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Curry De Năut, Curry De Năut, și Curry De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați boabele de piper, fenicul, coriandrul și semințele de chimen și prăjiți-le timp de aproximativ 1 min, amestecând continuu, până când sunt parfumate. Sfat într-un mic robot de bucătărie cu pudră de ardei iute și turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți usturoiul în tigaie și prăjiți timp de 1-2 minute până când devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul și oțetul în condimente și procesați într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
5
Puneți carnea de porc într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați pasta și amestecați cu mâinile pentru a combina cele mai bune pentru a folosi mănuși de unică folosință, ca pete de turmeric. Se lasă la marinat 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
7
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Încălziți uleiul într-un vas ignifug și prăjiți ceapa până când începe să se coloreze. Creșteți căldura la mare, adăugați carnea de porc și prăjiți, amestecând des, timp de aproximativ 10 minute până se întunecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Adăugați ardeii, roșiile și zahărul și gătiți încă 10 minute până când roșiile s-au redus și pasta se agață de carne. Se amestecă năutul și bulionul. Puneți capacul, aduceți la foc mic, apoi dați la cuptor pentru aproximativ 1 oră până când carnea este fragedă și sosul se îngroașă. Mâncați imediat cu orez sau răciți înainte de congelare în loturi timp de până la 3 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista