Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin

Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin
Turcia tradițională greacă cu castan și nuci de pin umplutura ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție conține 602 calorii, 66g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,91 USD pe porție. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de carne de porc măcinată, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Curcan tradițional grecesc cu umplutură de castane și nuci de pin, Turcia cu umplutură de castane, și Friptură de curcan cu umplutură de castane.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Faceți o mică incizie pe părțile laterale ale fiecărui castan și puneți-o într-o tigaie la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana la prajit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc, se curăță și se toacă.
4
Topiți 2/3 cană de unt într-o cratiță și amestecați sucul de portocale, sucul de mandarină și sucul de lămâie. Frecați curcanul în interior și în exterior cu amestecul, rezervând unele pentru însăilare. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată și ceapa până când carnea de vită și carnea de porc se rumenesc uniform și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți grăsimea.
7
Se amestecă în orez. Se amestecă castanele, nucile de pin, stafidele, 1/3 cană unt, bulion și coniac. Condimentează cu 1 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Continuați să gătiți până când tot lichidul a fost absorbit. Umpleți toate cavitățile de curcan cu amestecul și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
8
Așezați curcanul pe un suport într-o tigaie și acoperiți ușor pieptul și coapsele cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Se toarnă aproximativ 1/4 inch apă în partea de jos a tigaie. Mențineți acest nivel de apă pe tot parcursul timpului de gătit. Prăjiți curcanul în cuptorul preîncălzit 3 până la 4 ore, periați ocazional cu amestecul rămas de unt și suc. Creșteți temperatura cuptorului la 400 grade F (200 grade C) în timpul ultimei ore de prăjire și îndepărtați folia. Gatiti curcanul la o temperatura interna minima de 180 grade F (82 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate29
Revista