Curcanul glazurat cu cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 879 calorii. Această rețetă servește 8. Dacă aveți curcan 1 oră, cidru de mere nefiltrat, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Curcan Glazurat Cu Cidru, Curcan glazurat cu cidru, și Curcan glazurat cu unt și cidru.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rack în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l. Puneți curcanul pe raft în tigaie și condimentați în interior și în exterior cu 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Puneți măr, ceapă și cimbru în cavitate mare. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi puneți vârfurile aripilor sub sân și legați tobe împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Piper
Toată Turcia
Măr
Ceapă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
1
Adăugați apă în tigaie și prăjiți, fără a unge, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Între timp, fierbeți cidrul și zahărul într-o cratiță mică și grea, amestecând până când zahărul s-a dizolvat, până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă în unt câte 1 lingură, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lăsați glazura să stea până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
După ce curcanul a prăjit 1 oră, rotiți tigaia la 180 de grade. Prăjiți, fără ungere, încă 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Periați curcanul peste tot cu toată glazura și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a fiecărei coapse (testați-le pe ambele; nu atingeți osul) înregistrează 165 până la 170 F, cu 5 până la 15 minute mai mult (timp total de prăjire: 1 3/4 până la 2 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
2
Înclinați cu atenție Turcia, astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați curcanul astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați curcanul într-un platou (rezervați sucuri în tigaie) și lăsați să se odihnească, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii coapsei va crește la 170 până la 175&Deg;F). Aruncați șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
1
Strecurați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine în măsură de 2 litri și îndepărtați grăsimea (sau folosiți un separator de grăsime), rezervând grăsimea.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Tigaie
2
Călare prăjire tigaie peste 2 arzătoare, apoi se adaugă vin și deglaze tigaie de fierbere la foc mare, agitare și răzuire până biți maro, 2 minute. Se strecoară prin sită în ceașcă de măsurare care conține sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie De Prăjire
Sita
3
Puneți 1/2 cană de grăsime rezervată (dacă este mai puțin, adăugați unt topit) într-o cratiță grea de 4 litri și bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Gatiti roux la foc mediu, batand, 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Adăugați sucuri de tigaie și stoc într-un flux rapid, șoptind constant, apoi aduceți la fierbere, șoptind ocazional. Se fierbe rapid, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.