Cupe De Trufe Espresso
Rețeta cupe de trufe Espresso este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această băutură are 142 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Un amestec de ulei vegetal, chipsuri de ciocolată, chipsuri de copt cu vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Trufe Espresso Cu Ciocolată Fără Făină, Cupe Espresso, și Cupe Cu Trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați căni de bomboane în mini Tigăi pentru brioșe. În castron cu microunde mediu, chips-uri de copt cu microunde și ulei descoperit pe mare 1 minut; se amestecă. Cuptorul cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare, până se topește și se omogenizează.
Lingură 1 linguriță amestec topit în fiecare ceașcă de bomboane. (Va rămâne amestec; pus deoparte pentru utilizare ulterioară.) Cu spatele lingurii mici, întindeți amestecul în fund și în cea mai mare parte a părților laterale ale cupelor. (Dacă amestecul este prea lichid, se răcește câteva minute, astfel încât să acopere cupele.)
Lăsați să stea până când este complet setat.
Între timp, într-un castron mic cu microunde, amestecați smântâna și pudra de espresso. Cuptorul cu microunde neacoperit la 20 de secunde sau până când crema este foarte fierbinte; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde cu 15 secunde mai mult până când amestecul poate fi agitat neted. Dați la frigider 10 minute pentru a se răci ușor.
Când cupele de bomboane sunt setate și amestecul espresso este răcit, cuptorul cu microunde rămâne amestecul alb 30 de secunde sau doar până se topește, dar nu se încălzește. Puneți amestecul espresso într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; tăiați 1/4 inch dintr-un colț inferior al pungii. Puneți aproximativ 1 linguriță de amestec în fiecare ceașcă de bomboane. Lingură suficient amestec alb topit peste pentru a acoperi. Acoperiți fiecare cu boabe de cafea acoperite cu ciocolată.
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Gunderloch Estate Riesling Uscat]()
Gunderloch Estate Riesling Uscat