Cupe de brânză Mac și bere
Mac și bere brânză cupe ar putea fi doar bautura pe care il cautati. Această rețetă servește 18 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de făină de aur, bere lager, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupe de Mac și brânză din sud-vest, Mac Vegan și brânză, și Cea mai bună brânză vegană Mac N' pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Așezați cana de copt cu folie în fiecare dintre cele 18 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 1 lingură de unt neacoperit la 15 până la 30 de secunde sau până se topește. Se amestecă firimiturile de pâine; pus deoparte.
Gatiti si scurgeti macaroanele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, topiți restul de 3 linguri de unt într-o cratiță de 4 litri la foc mic. Se amestecă făina. Gatiti 1 minut, amestecand cu biciul. În timp ce continuați să amestecați, adăugați lapte și bere. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa si se omogenizeaza.
Se ia de pe foc; se amestecă brânzeturile, sarea și piperul.
Adăugați macaroane fierte; se amestecă bine.
Puneți aproximativ 1/4 cană de macaroane în fiecare cană. Completați fiecare cu 1 lingură de amestec de pesmet.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când este fierbinte și toppingul este maro auriu. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie.
Se ornează cu bratwurst sau floricele.