Cupcakes cu unt de arahide și jeleu

Unt de arahide și jeleu prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 280 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de topping rece biciuit, jeleu de căpșuni, unt de arahide cremos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 30 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Unt de arahide & Jelly Cupcakes [vanilie Cupcakes cu jeleu de umplere și unt de arahide glazura], Unt de arahide și jeleu Cupcakes cu unt de arahide Buttercream glazura, și Cupcakes cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați amestec uscat de budincă, 2/3 cană unt de arahide și smântână; se amestecă bine. Lingurați în 24 de căni de brioșă căptușite cu hârtie.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese curată. Cupcakes răcoroase în tigăi 10 min.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Se amestecă restul de unt de arahide și glazura într-un castron mediu cu biciul până se amestecă. Se amestecă în bici rece; răspândit pe cupcakes. Sus cu jeleu.