Cum se face oala sub presiune carne de vită Chili

Cum se face oala sub presiune carne de vită Chili
Cum se face oala sub presiune Chili de carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 408 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, chimen măcinat, chipsuri de porumb măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 23 de fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Oala Sub Presiune Carne De Vită Chili, Cum se face mere într-un aragaz sub presiune, și Cum se face sosul de pere într-un aragaz sub presiune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Condimentați carnea de vită generos cu sare și piper negru; puneți carnea în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă pe farfurie și se lasă deoparte.
3
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mic în oala unui aragaz sub presiune. Se amestecă ceapa și usturoiul în oală; gătiți până aproape translucid, 4 până la 6 minute. Se amestecă praful ancho chile, boia de ardei, chimenul, ardeiul negru, pudra Chipotle chile, ardeiul cayenne și oregano; gătiți până la parfum, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
4
Adăugați roșii tăiate cubulețe, carne de vită și apă; amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Blocați capacul aragazului sub presiune. Creșteți căldura la mare și aduceți la presiune maximă. Reduceți căldura la scăzut pentru a menține presiunea; gătiți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute. Asigurați-vă că presiunea este complet eliberată și scoateți capacul.
7
Întoarceți oala sub presiune neacoperită la arzător la foc mare. Se amestecă chipsurile de porumb și se aduce la fierbere; gatiti timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
8
Garnisiți cu cilantro și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista