Cum se face oala sub presiune carne de vită Chili

Cum se face oala sub presiune Chili de carne de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 408 calorii, 38g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, chimen măcinat, chipsuri de porumb măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 23 de fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Oala Sub Presiune Carne De Vită Chili, Cum se face mere într-un aragaz sub presiune, și Cum se face sosul de pere într-un aragaz sub presiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Condimentați carnea de vită generos cu sare și piper negru; puneți carnea în tigaie și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Se transferă pe farfurie și se lasă deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal la foc mediu-mic în oala unui aragaz sub presiune. Se amestecă ceapa și usturoiul în oală; gătiți până aproape translucid, 4 până la 6 minute. Se amestecă praful ancho chile, boia de ardei, chimenul, ardeiul negru, pudra Chipotle chile, ardeiul cayenne și oregano; gătiți până la parfum, 2 minute.
Adăugați roșii tăiate cubulețe, carne de vită și apă; amestecați pentru a combina.
Blocați capacul aragazului sub presiune. Creșteți căldura la mare și aduceți la presiune maximă. Reduceți căldura la scăzut pentru a menține presiunea; gătiți timp de 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute. Asigurați-vă că presiunea este complet eliberată și scoateți capacul.
Întoarceți oala sub presiune neacoperită la arzător la foc mare. Se amestecă chipsurile de porumb și se aduce la fierbere; gatiti timp de 5 minute.
Garnisiți cu cilantro și ceapă verde.