Cryin ' Cactus Salad

Cryin ' Cactus Salad
Cryin ' Cactus salata ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $2.49 pe portie. O porție conține 205 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru, maioneză, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este spectaculos. Încercați Salată De Cactus, Salată De Cactus, și Salata de Cactus a bucătarului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați salata română într-un castron mare, puțin adânc. Aranjați nopalitos, hominy, ardei roșii și tomatillos deasupra. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
HominyHominy
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un blender, suc de portocale, maioneză cu conținut redus de grăsimi și sosuri fierbinți chipotle și habanero până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză UșoarăMaioneză Ușoară
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
șalote, Tăiate în Felii Subțirișalote, Tăiate în Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Strângeți chorizo din carcase într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; aruncați carcasele. Se rupe în bucăți cu o lingură și se amestecă des până se rumenesc și se crocant, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Împrăștiați chorizo peste salată. Se amestecă coriandru în sos de chili. La masă, adăugați dressing la salată și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista