Crumble de mere și caramele la cuptor

Crumble de mere și caramele la cuptor
Crumble de mere și caramele coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. O porție conține 547 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. 245 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stafide, migdale, făină și zahăr muscovado. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Caramele De Mere Se Sfărâmă, Felii De Mere Coapte Cu Unt De Arahide Se Sfărâmă, și Crumble De Mere.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți totul pentru stratul de mere, cu excepția sucului de lămâie și a merelor, într-un castron și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut până când untul s-a topit și zahărul este siropos. Aruncați merele și sucul de lămâie, apoi lingurați într-un vas mediu de copt, asigurându-vă că fructele uscate sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Frecați făina și untul împreună, mai întâi în firimituri fine, apoi continuați până când amestecul formează aglomerări mai mari, un pic ca un aluat dur de biscuiți. Se amestecă zahărul, ovăzul și migdalele. Se împrăștie peste fructe, apoi se acoperă cu folie și se coace timp de 1 oră, îndepărtând folia pentru ultimele 30 de minute, până devin aurii și clocotesc. Odihnește-te 10 minute, apoi servește cu cremă sau înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Crumble funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista