Crostini cu spanac, ou Pocat și sos cremos de muștar

Crostini cu spanac, ou fiert și sos cremos de muștar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 213 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Un amestec de apă, arpagic, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Crostini de somon cu sos de muștar-mărar, Somon fiert cu sos de muștar, și Crostini de porc vindecați cu mărar cu sos dulce de muștar.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună smântână și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron mic cu apă.
Așezați 1 felie de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire și acoperiți fiecare cu spanac.
Într-o cratiță mare, aduceți 2 centimetri de apă la foc mic; adăugați oțet. Lucrând unul câte unul, spargeți ouăle într-o ceașcă și alunecați ușor în apă. Simmer 2-3 minute. Folosind o lingură cu fante, așezați un ou pocat deasupra spanacului. Puneți aproximativ 1 lingură de sos peste fiecare crostino înainte de servire.