Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică

Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică
Crostini cu Mascarpone, Scallion la grătar, roșii și glazură balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1415 calorii, 17g de proteine, și 103G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți mascarpone, ulei de canolan, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Piersici la grătar cu Mascarpone, fistic și glazură balsamică, Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone, și Pâine prăjită cu roșii la grătar Caprese Nachos cu glazură balsamică.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Ungeți pâinea cu ulei de măsline și presărați sare și piper, după gust. Puneți grătarul și gătiți până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Ungeți roșiile cu ulei de canola și grătiți până când sunt ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți și tocați grosier.
6
Scoateți pâinea de pe grătar și întindeți feliile cu mascarpone. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MascarponeMascarpone
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Puneți pâinea înapoi pe grătar la foc indirect pentru a încălzi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scoateți crostini de pe grătar într-un platou de servire și acoperiți cu roșii și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrostiniCrostini
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Stropiți cu glazură balsamică, presărați cu mai multă sare și piper, după gust și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Revista