Crisp tofu, shiitake și rulouri de vară cu spanac

Crisp tofu, shiitake și rulouri de vară cu spanac
Crisp tofu, shiitake și spanac rulouri de vară este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 45 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 25 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze și tulpini fragede din 1/2 buchet de coriandru, frunze de spanac, frunze și tulpini fragede din 1/2 buchet de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui, tofu, shiitake și spanac se amestecă, Supă de tăiței Soba cu Tofu, cartof dulce, ciuperci Shiitake și spanac, și Rulouri De Vară Cu Tofu Gingery pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tofu în 1/4-in.- felii groase, apoi apăsați ușor uscat între prosoape de hârtie dublate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Bateti 2 linguri. ulei de semințe de struguri, usturoi, ulei de susan și sos de soia într-un castron larg și puțin adânc. Înmuiați feliile de tofu în marinată pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se încălzește 1 lingură. ulei de struguri într-o tigaie la foc mediu; gatiti tofu pana devine auriu si crocant, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se lasă să se răcească; feliați longitudinal în fâșii subțiri.
5
Între timp, căldura rămasă 1 lingură. ulei de struguri în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Din Semințe De StruguriUlei Din Semințe De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Scufundați un înveliș de hârtie de orez în apă caldă timp de câteva secunde-doar până când este flexibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
8
Așezați-vă pe farfurie și lăsați să stea 10 până la 15 secunde, astfel încât apa să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Puneți o șesime din umpluturi pe treimea inferioară a ambalajului, începând cu spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
10
Ridicați marginea umplută în sus și peste umpluturi și continuați să o rulați departe de dvs., introducând umpluturile ferm, dar ușor și pliabile în lateral. (Întinderea învelișului în timp ce rulați ajută.) Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista