Pentru $ 4.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 434 calorii, 44G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați creveți, morcovi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Creveți și Kale Pitas, Mango Creveți Pitas, și Salată De Ouă Pitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Înmuiați ceapa tocată într-un bol cu apă rece în timp ce pregătiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Aruncați creveții cu uleiul de măsline, boia de ardei, 1/4 linguriță de sare și piper după gust pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Se întinde într-un strat uniform și se fierbe până când creveții sunt opaci, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Pâine Cu Nuci și Stafide
4
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Spălați și uscați foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Scurgeți ceapa și adăugați la creveți împreună cu iaurtul, morcovul, castravetele, mărarul și sarea și piperul după gust. Se unge în 1 linguriță de coajă de lămâie și se strecoară în aproximativ jumătate din sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Culese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crengute De Marar Proaspat Culese
6
Așezați pitasul pe foaia de copt și prăjiți-l sub broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Tăiați pitasul în jumătate și umpleți cu salata de salată și creveți.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.