Reteta creveți Pomodoro paste ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă pescatariană servește 30 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 75 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii conservate, paste penne, sos de vinetă balsamică și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o farfurie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Paste Pomodoro cu creveți, Paste Pomodoro cu creveți și coajă de lămâie, și Pastan al Pomodoro (tia ia pe reteta basta Paste lui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați pansament, ceapă și usturoi; gatiti 2 min. Se amestecă roșiile;gatiti 12 min., amestecând ocazional. Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Usturoi
Ceapă
Paste
3
Adăugați creveți în sos în tigaie; gatiti 2 min. sau până când se încălzește.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.