Creveți Crocanți De Nucă De Cocos Cu Sos Dulce De Chili Roșu

Rețeta creveți crocanți de nucă de cocos cu sos dulce de Chili roșu ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 488 calorii, 50g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.96 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de albușuri de ou, sos de chili, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma nuca de cocos, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!) ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 95 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Inele crocante de ceapă de nucă de cocos coapte cu sos dulce de Chili, Creveți de nucă de cocos cu sos dulce de Chili, și Creveți de nucă de cocos la cuptor cu sos cremos de Chili dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați amidonul de porumb, sarea și piperul de cayenne într-o pungă mare cu fermoar și amestecați bine.
Adăugați creveții în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi uniform. Pune deoparte.Folosind o furculiță, bateți albușurile într-un castron mic până se spumează.
Așezați nuca de cocos și zahărul într-un castron mare de mică adâncime sau într-un vas de plăcintă și amestecați bine.Ținând fiecare creveți de coadă, scuturați excesul de amidon de porumb, înmuiați-l în albușuri (lăsați excesul să se scurgă), apoi dragați în amestecul de nucă de cocos, întorcându-vă pentru a acoperi uniform (dacă zahărul scade puțin pe fundul vasului, mutați creveții în jur, astfel încât să fie acoperit atât cu zahăr, cât și cu nucă de cocos.)
Așezați creveții pe foaia de copt căptușită cu folie într-un singur strat. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de gătit. Acest lucru se poate face cu câteva ore înainte.
Se toarnă suficient ulei într-o tigaie mare antiaderentă pentru a ajunge la o adâncime de inci; se încălzește la foc mare până se încălzește. Pentru a testa dacă uleiul este suficient de fierbinte, folosiți clești pentru a ține un creveți de coadă și scufundați-l în ulei; dacă sfârâie și trosnește, este gata. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia, adăugați creveții în uleiul fierbinte și prăjiți, întorcându-se o dată, până se rumenesc. Ar trebui să dureze între 40-60 de secunde pe fiecare parte; dacă creveții se rumenesc prea repede, reduceți puțin focul. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera creveții pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aranjați creveții pe un platou și serviți cu sosul dulce de Chili roșu.Notă: îmi place să folosesc nucă de cocos mărunțită neîndulcită și să adaug zahăr, spre deosebire de nuca de cocos îndulcită, deoarece este mai sănătoasă, mult mai ușor de lucrat și adaugă o textură excelentă vasului.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris