Bloody Mary creveți este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 50 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 16 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați țelină, vodcă, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Bloody Mary Cu Creveți, Bloody Mary Creveți Dip, și Cocktail De Creveți Bloody Mary.
Instrucțiuni
1
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată (2 linguri sare pentru 2 litri de apă) la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se adaugă creveții, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea în apă până se fierbe, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Apă
3
Se scurge într-o strecurătoare și se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Tăiați creveții în treimi și transferați într-un castron mare cu țelină și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
țelină
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Bateți împreună toate ingredientele sosului, 1/4 linguriță piper și 3/4 linguriță sare sau după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Chiar înainte de servire, amestecați sosul în amestecul de creveți. Puneți 2 bucăți de creveți cu legume și sos în fiecare supălingură și aranjați linguri pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Creveți
Sos
1
* Creveții pot fi gătiți și aruncați cu legume cu 4 ore înainte, apoi răciți într-o pungă sigilată. Aduceți la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute, înainte de a arunca cu sos.* Sosul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.