Creveți și cremă de brânză Phyllo Triangles

Triunghiurile Phyllo cu creveți și brânză cremă ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 107 calorii. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați mărar, ceapă verde, creveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Triunghiuri cu brânză Filo, Triunghiuri Filo cu brânză de capră și ciuperci și Triunghiuri Filo cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un castron mediu, amestecați creveții, mararul, ceapa verde, fontina și cremă de brânză.
Pe o suprafață curată, plană, desfășurați aluatul filo. Stivuiți aluatul și tăiați-l pe lungime în sferturi. Acoperiți aluatul cu folie de plastic sau cu un prosop curat de bucătărie umed pentru a preveni uscarea acestuia.
Stivuiți 4 fâșii, ungeți între fâșii cu unt topit. Pune aproximativ 1 lingură de amestec de creveți pe un capăt al fâșiilor pregătite. Îndoiți un colț al marginii scurte peste amestec, lăsând un chenar de 1 inch. Continuați să pliați o parte în alta până la capătul benzii, formând un triunghi. Repetați procedura cu restul de amestec de filo, unt și creveți.
Așezați triunghiurile, cu cusătura în jos, pe foi de copt.
Coaceți până devine auriu, 12 până la 15 minute.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Bollinger Brut Special Cuvee]()
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.