Crepe Cu Cremă De Lămâie
Reteta crema de lamaie Crepes este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de ou, brânză de vaci, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Fresh Lemon Cream Crepes, Clătite de lămâie cu cremă de zmeură bătută, și Clătite Cu Semințe De Mac Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru aluat, puneți primele 8 ingrediente (prin sare) în blender; procesați 1 minut până se omogenizează. Răsturnați părțile laterale ale blenderului cu o spatulă și procesați încă 5 secunde.
Transferați într-un castron; acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Înveliți ușor o tigaie antiaderentă de 8 inci cu spray de gătit.
Încălziți tigaia la foc mediu până aproape fierbinte. Scoateți imediat tigaia de pe foc și turnați 1/4 cană de aluat în centrul tigaiei. Înclinați și rotiți tigaia, astfel încât aluatul să acopere fundul într-un strat subțire și uniform.
Se toarnă aluatul suplimentar înapoi în castron.
Puneți tigaia din nou pe foc și gătiți 45 de secunde sau până când este așezată în centru și ușor rumenită în jurul marginilor.
Rulați spatula în jurul marginii crepului, apoi răsturnați și gătiți 20 de secunde sau până când este setat. Glisați crepa pe o farfurie și repetați cu aluatul rămas, pulverizând tigaia cu ulei după fiecare a treia crepă și stivuindu-le pe măsură ce mergeți. (Păstrați cald acoperind placa cu un castron mare. Crepele pot fi făcute înainte, acoperite și refrigerate timp de 2 zile sau congelate până la 6 luni.)
Pentru umplere, brânză de vaci pură în robotul de bucătărie până la omogenizare.
Se transferă în castron; se amestecă zahărul, vanilia și sucul de lămâie și coaja. Folosiți o lingură generoasă de umplutură pe crep. Lingura de umplere de-a lungul partea de jos a crep 1 inch de la margine.
Se ornează cu coajă suplimentară; praf cu zahăr pudră chiar înainte de servire.