Cremos coapte eglefin & tatties

Cremos coapte eglefin & tatties
Eglefin și tatties coapte cremoase ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 2 și costă $ 4.92 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 673 calorii. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați eglefin, cremă dublă de carton, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Eglefin Pesto Cremos, Eglefin Copt, și Eglefin Copt.

Instrucțiuni

1
Mai întâi asamblați vasul. Împrăștiați eglefinul, prazul și pătrunjelul pe fundul unui vas mic cu microunde și amestecați împreună cu degetele sau cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EglefinEglefin
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Stropiți peste jumătate de smântână și 5 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Așezați feliile de cartof peste pește și praz și stropiți peste crema rămasă. Condimentează cartofii cu puțină sare și piper negru din belșug.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Puneți grătarul la înălțime. Acoperiți vasul cu folie alimentară și străpungeți-l de câteva ori. Cuptorul cu microunde plăcinta la cea mai înaltă setare timp de 8-10 minute, până când totul clocotește și cartofii sunt fragezi când sunt înțepați cu un cuțit. Îndepărtați folia alimentară și puneți vasul sub grătar până când cartofii sunt aurii. Se lasă să se odihnească un minut, apoi se servește direct din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Haddock funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate40
Revista