Cremă De Lămâie Fillo Napoleon

Cremă De Lămâie Fillo Napoleon
Crema de lămâie Fillo Napoleon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 955 calorii. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de patiserie fillo, unt, gelatină pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cremă De Lămâie Fillo Napoleon, Bezea de lămâie Napoleon cu cremă de ghimbir, și Mini Plăcintă Cu Bezea Cu Lămâie Fillo Tartlet.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați coaja de lămâie într-un castron mediu și puneți-o deoparte. Lingurați 4 linguri de suc de lămâie într-un castron foarte mic, presărați gelatina și lăsați-o deoparte să se îngroașe și aproape să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați ouăle, gălbenușurile, zahărul, sarea și sucul de lămâie rămas în castron cu coaja de lămâie și bateți împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă într-o cratiță, se adaugă untul și se gătește la foc mic, amestecând constant, până când crema începe să se îngroașe. Chiar înainte de fierbere, scoateți-l de pe foc și adăugați amestecul de gelatină de lămâie acum îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
CremăCremă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă întregul amestec printr-o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Acoperiți suprafața direct cu folie de plastic și răciți peste noapte până când este destul de fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
A doua zi, preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Desfaceți foile de fillo și acoperiți cu o cârpă umedă sau o bucată de folie de plastic. Ar trebui să lucrați rapid pentru a evita uscarea fillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Așezați două bucăți de hârtie pergament care măsoară aproximativ 16 pe 11 inci pe o placă mare de tocat.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Ungeți fiecare bucată de hârtie cu un strat subțire de unt și Cerneți două linguri de zahăr de cofetari pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
10
Așezați o foaie de fillo pe fiecare hârtie și acum periați-o și cu unt. Continuați să stratificați fillo și untul pe fiecare stivă pentru a da 4 straturi fillo în total, terminând cu un strat de unt. În cele din urmă, cernem 2 linguri de zahăr de cofetari deasupra fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
11
Așezați o altă foaie de hârtie pergament care măsoară 16 x 11 inci deasupra și folosiți-o ca ghid pentru a tăia marginile de patiserie folosind un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuțitCuțit
12
Apoi, scoateți foaia superioară de pergament și folosind cuțitul, împărțiți fiecare stivă fillo în jumătate în lungime (pentru a da patru dreptunghiuri de 5,5 inci lățime și 16 inci lungime). Faceți semne de scor ușor (nu tăiați) cu cuțitul în sens opus și la intervale de 2 inci pentru a da 8 semne de porție atunci când serviți. Glisați fiecare stivă pe o tigaie, ungeți foile superioare de hârtie pergament și așezați-le cu untul în jos deasupra. În cele din urmă, așezați o altă tigaie deasupra fiecărui teanc (ceea ce va asigura că patiseria se va găti subțire și crocantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
13
Coaceți timp de 15 minute, până când sunt crocante și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Scoateți tăvile de foi superioare și lăsați produsele de patiserie să se răcească complet.
15
Pentru asamblare, așezați un dreptunghi lung pe un platou mare și întindeți uniform 1/4 din crema de lămâie. Continuați să acoperiți fillo și crema de lămâie care se termină cu un blat fillo, pentru a da 4 straturi fillo și 3 straturi de cremă de lămâie. Ar trebui să rămână încă 1/4 de cremă de lămâie în castron pentru a face un sos. Pentru a face acest lucru, adăugați o 1/4 cană de apă fierbinte de la robinet și bateți până când este netedă și stropită în consistență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CremăCremă
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
16
În cele din urmă, pregătiți murele. Puneți-le într-un castron mic și zdrobiți-le ușor cu o furculiță pentru a le scoate sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
17
Adăugați 1 lingură de zahăr de cofetărie și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
18
Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați cu atenție Napoleon în 8 porții folosind notele de scor ca ghid.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
19
Stropiți puțin sos de lămâie pe fiecare farfurie de servire și așezați o porție de Napoleon în centrul fiecăruia. Lingurați murele zdrobite și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
LămâieLămâie
SosSos
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista