Cremă De Brânză Daneză
Cremă de brânză Daneză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 256 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr pudră, extract de vanillan, rulouri de semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cremă De Brânză Daneză, Cremă De Brânză Daneză, și Cremă De Brânză Daneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Derulați 1 cutie de rulouri; apăsați într-o tigaie ușor unsă de 9" x 13". Bateți gălbenușul de ou, crema de brânză și următoarele 3 ingrediente la viteza medie a unui bătător electric până la amestecare; întindeți amestecul peste aluat în tigaie.
Derulați cutia rămasă de rulouri semilună pe o foaie de hârtie de ceară; apăsați într-un dreptunghi de 9" x 13".
Așezați peste amestecul de brânză cremă.
Bateti albusul de ou; periați peste aluat.
Se presară cu nuci pecan.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute.
Se presară cu zahăr pudră și se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.