Cremă caldă de vită cu pecan
Sosul fierbinte de vită cu nuci pecan necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă are 16 porții și costă 69 de cenți per porție. Acest condiment are 244 de calorii , 6 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, ardei gras, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. 14 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 38% , ceea ce nu este chiar atât de grozav. Rețete similare includ sosul de ciocolată cu nuci , sandvișul cu ciocolată și ridichi cu sos de brânză de capră cu lămâie și ierburi aromatice și sosul de pui cu curry .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, sotați nucile pecan în unt până se rumenesc; dați deoparte. Într-un bol mic, bateți crema de brânză și laptele până obțineți o compoziție fină.
Adăugați smântâna, pudra de usturoi și piperul; amestecați bine. Încorporați carnea de vită, ceapa și ardeiul verde.
Puneți într-o tavă de copt puțin adâncă, cu o capacitate de 3 căni, unsă cu unt.
Presărați cu nuci pecan prăjite.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 15-20 de minute sau până când se încălzește complet.
Se servește cu biscuiți prăjiți sau chipsuri pita.