Crackers Crocante Însămânțate În Trei Moduri (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegan, Paleo, Fără Nuci)

Crackers crocante însămânțate în trei moduri (fără Gluten, fără cereale, Vegan, Paleo, fără nuci) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 90g de grăsime, și un total de 1233 calorii. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, oțet de mere, sare de mare grosieră și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare), Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, fără nuci, vegane, Paleo Friendly) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Combinați semințele de floarea soarelui , făina de tapioca , semințele de chia , sarea și praful de copt împreună în vasul unui robot de bucătărie; procesați până când sunt fine și pudrate. Cu motorul pornit, adăugați apa încălzită și oțetul de mere prin tragere până când aluatul începe să se unească și formează o bilă. Bateți aluatul într-un pătrat pe o bucată mare de hârtie pergament și lăsați să se odihnească cel puțin cinci minute (aluatul va fi lipicios).
Așezați o altă bucată de pergament deasupra și rotiți fiecare într - un dreptunghi de aproximativ 1/8-până la 1/16 inch grosime.Folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit împărțiți aluatul uniform în benzi lungi sau dreptunghiuri.Înțepați biscuiții de mai multe ori cu o furculiță și presărați cu sare suplimentară, dacă doriți.
Presărați cu toppingurile dorite, așezați din nou pergamentul deasupra și rulați o dată.
Scoateți pergamentul de sus și așezați pergamentul de jos pe o foaie de copt.
Coaceți rotind o dată, până când biscuiții abia încep să capete o culoare aurie în jurul marginilor (aproximativ 20 până la 22 de minute). Opriți cuptorul și lăsați să se răcească complet pe foaia de copt cu ușa întredeschisă pentru cei mai crocanți biscuiți.Crackerele pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.