Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cracker Jack Cookies II. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de scorțișoară măcinată, unt, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cracker Jack cookie-uri II, Cracker Jack Cookie-Uri I, și Cracker De Casă Jack.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul brun și zahărul alb până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Unt
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și nucșoara; amestecați treptat în amestecul cremă. În cele din urmă, amestecați fulgi de ovăz, nucă de cocos, cereale de orez crocante și chipsuri de ciocolată. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale De Orez Pufoase
Chipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Nucă De Cocos
Fulgi De Ovăz
Cookie-uri
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.