Crabul De Ciuperci Se Topește

Crabul De Ciuperci Se Topește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați crabul de ciuperci. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, brânză elvețiană, carne de crab și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Crabul Se Topește, Crabul Se Topește, și Crabul Se Topește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400. Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă; scoateți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scurgeți, rezervând 2 linguri de picături.
3
Soteți ciupercile și ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într-un castron mare, combinați crabul, brânza elvețiană, maioneza, amestecul de ciuperci, parmezanul și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Întindeți untul peste jumătățile de briose. Se acoperă cu amestec de crab; se presară cayenne și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
CrabiCrabi
6
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buddha Kat Winery Chardonnay. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Crama Buddha Kat Chardonnay
Crama Buddha Kat Chardonnay
Ne fermentăm Chardonnay-ul și îl îmbătrânim într-un amestec de stejar și inoxidabil. Oferind acestui vin cu corp ușor un caracter modest de stejar, o aromă florală delicată și un finisaj încălzitor.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista