Aragaz Lent Herbed Piept De Curcan
Slow Cooker Herbed piept de curcan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 71 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. 47 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți piept de curcan, vin, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Slow-Aragaz Herbed Piept De Curcan, Aragaz Lent Herbed Piept De Curcan, și Aragaz Lent Piept De Curcan.
Instrucțiuni
Clătiți pieptul de curcan și uscați-l cu prosoape de hârtie; presărați sare și piper negru.
Așezați 2 crenguțe de rozmarin, 2 crenguțe de cimbru, 1/4 cană de ceapă tocată și felii de unt în cavitatea pieptului de curcan.
Așezați frunzele de țelină, ceapa albă rămasă și crengile de rozmarin și cimbru rămase într-un aragaz lent mare.
Așezați pieptul de curcan peste legume și ierburi cu vârful orientat în jos.
Se toarnă vin alb în aragaz și se acoperă.
Gătiti la înălțime până când carnea este fragedă și un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii de sân citește 170 de grade (75 de grade C), aproximativ 6 ore.
Lăsați pieptul de curcan să se odihnească timp de 15 minute înainte de feliere.