Crăciun slaw
Crăciun slaw este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 342 calorii, 3G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de cidru, muștar dijon, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 71 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Cupcakes Stollen De Crăciun-Un Clasic De Crăciun Transformat, Morcov și Bok Choy Slaw & 13 Slaw s, și Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată.
Instrucțiuni
Curățați fâșiile de morcovi folosind un cojitor de legume, apoi amestecați cu celelalte ingrediente ale salatei într-un castron mare.
Combinați toate ingredientele pentru pansament într-un borcan de gem, condimentați, apoi puneți capacul și agitați bine. Aruncați prin salată când sunteți gata să o mâncați. Salata și pansamentul se vor păstra separat la frigider până la patru zile.