Crăciun Panglică Mucegai

Crăciun Panglică Mucegai
Matrița de panglică de Crăciun este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 45 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Dacă aveți gelatină cu aromă de cireșe jell-O, apă, marshmallows și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Formă De Panglică De Vacanță, Salată De Panglică De Crăciun, și Salată De Panglică De Crăciun.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 cană de apă clocotită în amestecul de gelatină roșie; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă 3/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se toarnă în matriță cu 5 căni. Dați la frigider 2 ore sau până când este setat, dar nu ferm.
3
Între timp, amestecați apa clocotită rămasă în amestecul de gelatină de var într-un castron mediu 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă apa rece rămasă. La frigider 30 min. sau până se răcește; amestecați ușor marshmallows. Lingură peste gelatină roșie. (Marshmallows vor pluti în vârf.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Dați la frigider 4 ore sau până când este ferm. Desfaceți.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 45 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista